Postbåden sejler, hvis vejret tillader det, ad det gamle løb til Slotø, Vejlø, Enehøje, Langø og til Albuen og samme rute tilbage. Hvis det aftales med skipper er der mulighed for et kort ophold på Slotø eller et lidt længere på Enehøje, mens Postbåden fortsætter til Albuen. På Albuen er der normalt én lille times ophold. Hjemkomst er cirka kl. 14,00. 

postbåd

Lalandia er Danmarks største tropiske badeland og ligger kun 12 km. fra Den gamle Digegaard

Lalandia-Water-Park-53960

Knuthenborg safaripark er Nordeuropas største dyrepark med forlystelser til en hel dag.

knutenborg Safarie park

Danmarks sukkermuseum i Nakskov.

danmarks sukkermuseum nakskov

Peter Hansens have rummer en af Nordeuropas største plantesamlinger i privat eje. Havens mange forskellige anlæg er præget af en inspiration, som hovedsageligt er hentet i de berømte engelske haver, som ejeren har besøgt utallige gange.

Peter Hansens Have

Reventlow-Museet på herregården Pederstrup består af tre dele:

  • Hovedbygningen til herregården med de faste samlinger, den omkringliggende park i engelsk romantisk stil og et tidligere ridehus som dels bruges til særudstillinger, dels kan udlejes til forskellige sociale og kulturelle formål.
  • Hovedbygningens stueetage er indrettet som interiørmuseum med kunst, møbler og personlige genstande fra Reventlow-familiens tid, slægt og kreds omkring år 1800.
  • I kælderetagen findes husets herskabskøkken indrettet som i 1880'erne med et stort jernkomfur, kobbertøj og køkkenredskaber.

reventlow-museum

Museumsbanen Maribo-Bandholm har siden 1962 kørt tog fremført med bl.a. det ældste køreklare damplokomotiv i Danmark, bygget i 1879. Personvognene repræsenterer privatbanemateriel fra perioden 1869-1930.
Banen er Danmarks ældste privatbane, åbnet 1869.

Museumsbanen_Maribo-Bandholm_03