Sommerhus Diget 1A

Kun et stenkast fra stranden ligger dette dejlige sommerhus.  Sommerhuset har en stor opholdsstue med komfortable møbler samt et veludstyret køkken. To badeværelser, hvoraf det ene har spabad og sauna. Dejlig terrasse, hvor I kan nyde de lange sommeraftener. Besøg Lalandia Aquadome, Knuthenborg Safaripark, eller den fine sandstrand. Besøg også restaurant Den gamle Digegaard og spis traditionel dansk mad. Gå en tur langs diget og besøg det lille fiskerleje ved Kramnitse, hvor I kan købe friske fisk. Sejl med den gamle Postbåd på Nakskov Fjord. Huset er nabo til 1B og 1C, så I kan være flere familier afsted sammen.

94 m2

8 Personer

2 Badeværelser

4 Soveværelser

Internet

Strand 100 meter

Sommerhus Diget 1B

I absolut første række ligger dette hyggelige sommerhus. Stor opholdsstue med komfortable møbler samt et veludstyret køkken. To badeværelser, hvoraf det ene har spabad og sauna. Dejlig terrasse, hvor I kan nyde de lange sommeraftener. Besøg Lalandia Aquadome, Knuthenborg Safaripark, eller den fine sandstrand. Besøg også restaurant Den gamle Digegaard og spis traditionel dansk mad. Gå en tur langs diget og besøg det lille fiskerleje ved Kramnitse, hvor I kan købe friske fisk. Sejl med den gamle Postbåd på Nakskov Fjord. Huset er nabo til 1A og 1C, så I kan være flere familier afsted sammen.

94 m2

8 Personer

2 Badeværelser

4 Soveværelser

Internet

Strand 100 meter

Sommerhus Diget 1C

Sommerhus tæt på stranden. Huset er lyst indrettet med god møblering og køkkenredskaber til den moderne kok. Efter en lang dag ved stranden er der god mulighed for at nyde spabadet og saunaen og efterfølgende grille på terrassen, imens kan børnene lege på den fælles legeplads, som er lige ved siden af huset. Der er gynge, rutchebane og legehus og plads til boldspil. Det er et besøg værd at spise på Den Gamle Digegaard, som ligger ca. 2 minutter fra huset.

94 m2

8 Personer

2 Badeværelser

4 Soveværelser

Internet

Strand 100 meter

Sommerhus Skovstræde

Hyggeligt sommerhus i Hummingen med charmerende skråvægge.

Her får I først og fremmest en kæmpe have, hvor børn, barnlige sjæle og selvfølgelig hunden kan boltre sig dagen lang, indtil kroppen er tømt for energi. Hvis man får brug for en pause, kan man let slå sig ned på den delvist overdækkede terrasse og få en forfriskning. Helt ny udendørs område med spa.

Om aftenen kan I samle jer foran køkken-alrummets brændeovn og spille brætspil eller bare slappe fuldstændig af.

Rødby ligger ikke langt herfra. Her finder I restauranter, ligesom der også er mulighed for at få pulsen helt op med faldskærmsudspring i Lolland Falster Airport. Man kan selvfølgelig også nøjes med bare at kigge på.

71 m2

5 Personer

1 Badeværelser

3 Soveværelser

Internet

Strand 100 meter